Compartim una recepta ben fresca pels dies calorosos. Es tracta d'una amanida grega amb pollastre ecològic Cococ, que l'hem arrebossat amb orenga per donar-li un toc deliciós. El resultat és espectacular! T'animes a tastar-la? Nutritiva, saborosa i saludable.
Ingredients per a 4 persones
❇️ 2 pits de pollastre ecològic Cococ
❇️ 1 cogombre
❇️ 2 tomàquets vermells
❇️ ½ pebrot verd
❇️ 200 g de formatge feta a daus
❇️ orenga
❇️ olives de Kalamata
❇️ tàperes (opcional)
Ingredients per fer la vinagreta:
❇️ 200 ml d’oli d’oliva verge extra
❇️ 20 ml de vinagre de poma
❇️ una culleradeta de sal d'herbes i un polsim de pebre
❇️ ½ ceba tendra
❇️ una branqueta de julivert fresc
Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat.
Elaboració
Talla els pits de pollastre a tires, ni massa fines ni massa gruixudes
Arrebossa'ls amb orenga i embolica'ls amb paper film
Cou-los amb abundant aigua 10 minuts
Prepara les verdures; renta i talla el cogombre a mitges llunes, el tomàquet a daus i el pebrot en juliana
Barreja les verdures amb els daus de formatge feta i reserva
Fes la vinagreta; primer talla la mitja ceba tendra a daus i el julivert pica'l ben finet. Aboca-ho al got de la batedora i afegeix 200ml d'oli d'oliva verge extra, 20ml de vinagre de poma i un polsim de sal i un de pebre.
Desembolica els rotllets de pollastre i talla'ls a rodanxes.
Només et queda emplatar: Col·loca la barreja de verdures i formatge al plat, afegeix una cullerada de la vinagreta, disposa-hi unes olives de Kalamata i els trossos de pollastre. Opcional: afegeix un grapat de tàperes
Acaba amb una altra cullerada de vinagreta de ceba tendra i ja tindràs l'amanida llesta! Bon profit!
Menja saludable, menja conscientment.
Comments