top of page

Pollastre ecològic Cococ amb gírgoles de castanyer eco i herbes aromàtiques

En la nova entrega de #ReceptesCococ, aquest cop compartim un plat molt senzill però molt gustós, amb ingredients de casa i de la terra. Les precioses gírgoles de castanyer, són de Bolet ben fet, i són ecològiques! Quan es troben productes de qualitat i proximitat, el resultat és superior.


Ingredients per a 4 persones


❇️ Cuixes Cococ Ecològics

❇️ Gírgoles ecològiques de @bolet_ben_fet

❇️ Farigola

❇️ Romaní

❇️ Orenga

❇️ 2 tomàquets

❇️ 1 ceba

❇️ Sal

❇️ Pebre

❇️ Oli d'oliva verge extra


Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat.


Elaboració:


1️⃣ Talla la ceba a juliana i el tomàquet a mitges llunes i posa-ho de base a una safata

2️⃣ Afegeix les cuixes de pollastre a sobre, les herbes aromàtiques (farigola, romaní i orenga) i la sal, el pebre i l'oli d'oliva

3️⃣ Enforna-ho 30 minuts amb el forn preescalfat a 180 graus

4️⃣ De mentres, agafa una altra safata i posa-hi les gírgoles de castanyer, amaneix-les amb oli i posa-les al forn 20 minuts.

5️⃣ Un cop cuinades, afegeix sal i pebre

6️⃣ Ja només et queda emplatar les cuixes amb les gírgoles i gaudir!


Només queda degustar i gaudir!




Menja saludable, menja conscientment.

Comments


bottom of page