En la nova entrega de #ReceptesCococ, aquest cop compartim un plat molt senzill però molt gustós, amb ingredients de casa i de la terra. Les precioses gírgoles de castanyer, són de Bolet ben fet, i són ecològiques! Quan es troben productes de qualitat i proximitat, el resultat és superior.
Ingredients per a 4 persones
❇️ Cuixes Cococ Ecològics
❇️ Gírgoles ecològiques de @bolet_ben_fet
❇️ Farigola
❇️ Romaní
❇️ Orenga
❇️ 2 tomàquets
❇️ 1 ceba
❇️ Sal
❇️ Pebre
❇️ Oli d'oliva verge extra
Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat.
Elaboració:
1️⃣ Talla la ceba a juliana i el tomàquet a mitges llunes i posa-ho de base a una safata
2️⃣ Afegeix les cuixes de pollastre a sobre, les herbes aromàtiques (farigola, romaní i orenga) i la sal, el pebre i l'oli d'oliva
3️⃣ Enforna-ho 30 minuts amb el forn preescalfat a 180 graus
4️⃣ De mentres, agafa una altra safata i posa-hi les gírgoles de castanyer, amaneix-les amb oli i posa-les al forn 20 minuts.
5️⃣ Un cop cuinades, afegeix sal i pebre
6️⃣ Ja només et queda emplatar les cuixes amb les gírgoles i gaudir!
Només queda degustar i gaudir!
Menja saludable, menja conscientment.
Comments