Aletes de pollastre ecològic Cococ amb samfaina
top of page

Aletes de pollastre ecològic Cococ amb samfaina

Actualizado: 3 sept 2021

Avui et proposem una recepta molt suculenta, unes aletes del nostre pollastre ecològic Cococ amb samfaina. La samfaina és una preparació molt senzilla típica de la nostra terra, amb una base d'albergínia i carbassó tallats a dauets i sofregits amb ceba i tomàquet. També es poden afegir altres verdures com els pebrots i algunes herbes, amb moderació. Que vagi de gust!



Ingredients per a 4 persones


✳ 6 ales de pollastre (preparades i tallades)

✳ 1 pebrot vermell

✳ 1 pebrot verd

✳ 1 carbassó

✳ 1 albergínia

✳ 1 ceba

✳ 5 o 6 tomàquets madurs

✳ Pebre negre, oli d'oliva verge extra i sal marina


Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat.




Elaboració

  1. Renta i trosseja les verdures (la ceba, l'albergínia, el carbassó i els pebrots). Després ratlla els tomàquets ben madurs.

  2. Aboca un bon raig d'oli a la cassola, quan estigui calent afegeix les verdures tallades, afegeix una mica de sal i baixa el foc a una intensitat mitjana. Tapes la paella i remenes de tant en tant mentre s'acaben de coure les verdures.

  3. Quan vegis que l'aigua de les verdures s'ha evaporat, incorpora el tomàquet ratllat i espera que també redueixi el seu líquid. Ho deixes coure uns 10 o 15 minuts més i quan estigui llest ho reservem.

  4. Ara és moment de preparar les aletes, salpebra-les i les rosteixes amb oli a una paella o cassola.

  5. Passats uns quants minuts, quan estiguin enrossides, afegeix la samfaina i deixa que facin xup-xup fins que estiguin ben tendres i hagin agafat tot el gust de la samfaina.

  6. Un cop llestes, ja pots servir!



Menja saludable, menja conscientment.

bottom of page