Nova entrega de #ReceptesCococ! Avui et portem una idea original i deliciosa que no deixarà a ningú indiferent. Amb un punt exòtic que captivarà a tots els paladars! Apunta els passos d'aquesta recepta espectacular, nutritiva i saludable.
Ingredients per a 4 persones
❇️ 2 pits de pollastre eco Cococ
❇️ 4 carbassons rodons
❇️ Mitja carbassa
❇️ 2 pastangues
❇️ 2 cebes tendres
❇️ 80g de llenties vermelles
❇️ 200ml de llet de coco
❇️ 1 cullerada de gingebre fresc
❇️ Pebre negre
❇️ Oli d'oliva verge extra
❇️ Cúrcuma
❇️ Sal
Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat.
Elaboració:
Cuina els dos pits de pollastre a la planxa amb un rajolí d'oli d'oliva i salpebra'ls al gust.
Renta bé els carbassons i posa'ls sencers dins d'una cassola amb aigua bullent, a foc mitjà, durant tres minuts. Reserva els pits i deixa refredar els carbassons. 👉 Ara cuinaràs amb dos fogons! La cassola per la crema i la paella pel sofregit.
Talla una ceba a dauets petits (pel sofregit) i l’altra a daus més grossos (per la crema)
Sofregeix els daus grossos a la cassola i els petits a la paella
Ratlla gingebre fresc i afegeix-lo a la cassola
Pela i talla una pastanaga i afegeix-la a la cassola. Pela i talla una altra pastanaga a daus petits i afegeix-la a la paella.
Talla un quart de carbassa a daus grossos i incorpora'ls a la cassola. Talla l'altre quart a daus petits i cap a la paella! Talla els pits de pollastre a dauets. Incorpora’ls a la paella i cuina-ho 5 minuts. Fes un tall en forma de barret als carbassons i buida’ls Afegeix el sobrant a la cassola i cuina-ho 5 minuts Aboca les verdures a la batedora i ja tens la crema llesta! Afegeix la crema al sofregit i ja tens el farcit a punt! Omple els carbassons, emplata i a gaudir!
Només queda degustar i gaudir!
Menja saludable, menja conscientment.
Comments