Celebrem junts la Pasqua? Et portem una recepta senzilla, deliciosa, saludable i ecològica! Versionem el clàssic pastís de pastanaga i el coronem amb un deliciós ou de xocolata ecològica elaborat per Xócala.

Ingredients per a 4 persones
❇️ 250gr. de pastanagues de L’Ortiga
❇️ 2 ous Cococ Ecològics
❇️ 1 ou de xocolata ecològica Xócala
❇️ 85 gr. mantega eco
❇️ 60 gr. de beguda vegetal
❇️ 200 gr. de pasta de dàtil
❇️ 250 gr. de farina integral ecològica*
❇️ 1 cll. de bicarbonat
❇️ 1/2 cll. de sal
❇️ 50 gr. de nous pelades
*versió sense gluten: 250 gr. de farina de fajol i 1 cll. de psyllium
Elaboració:
1️⃣ Preescalfa el forn a 180 graus
2️⃣ Posa la pastanaga al got de la batedora i trosseja-la uns 5 segons a velocitat alta
3️⃣ Afegeix la mantega, la beguda vegetal, els ous ecològics i la pasta de dàtil. Per mesclar-ho, bat durant 30 segons a velocitat mitjana
4️⃣ Incorpora la farina integral eco, el bicarbonat, la sal i les nous. Bat durant 30 segons més per barrejar-ho tot
5️⃣ Unta el motlle amb mantega i aboca-hi la barreja. Introdueix-lo al forn i deixa'l coure 40 minuts a 180 graus
6️⃣ Treu-lo del forn i deixa que es refredi durant 10 minuts
Treu el pastís del motlle, col·loca-hi l'ou de xocolata ecològica Cococ i... a gaudir!
Per una Pasqua dolça i sostenible!

Menja saludable, menja conscientment.
Comments