Pastís de pastanaga ecològic Cococ coronat amb el nostre ou de Pasqua
top of page

Pastís de pastanaga ecològic Cococ coronat amb el nostre ou de Pasqua

Actualizado: 7 abr 2022

Celebrem junts la Pasqua? Et portem una recepta senzilla, deliciosa, saludable i ecològica! Versionem el clàssic pastís de pastanaga i el coronem amb un deliciós ou de xocolata ecològica elaborat per Xócala.


Ingredients per a 4 persones


❇️ 250gr. de pastanagues de L’Ortiga

❇️ 2 ous Cococ Ecològics

❇️ 1 ou de xocolata ecològica Xócala

❇️ 85 gr. mantega eco

❇️ 60 gr. de beguda vegetal

❇️ 200 gr. de pasta de dàtil

❇️ 250 gr. de farina integral ecològica*

❇️ 1 cll. de bicarbonat

❇️ 1/2 cll. de sal

❇️ 50 gr. de nous pelades

*versió sense gluten: 250 gr. de farina de fajol i 1 cll. de psyllium


Elaboració:


1️⃣ Preescalfa el forn a 180 graus

2️⃣ Posa la pastanaga al got de la batedora i trosseja-la uns 5 segons a velocitat alta

3️⃣ Afegeix la mantega, la beguda vegetal, els ous ecològics i la pasta de dàtil. Per mesclar-ho, bat durant 30 segons a velocitat mitjana

4️⃣ Incorpora la farina integral eco, el bicarbonat, la sal i les nous. Bat durant 30 segons més per barrejar-ho tot

5️⃣ Unta el motlle amb mantega i aboca-hi la barreja. Introdueix-lo al forn i deixa'l coure 40 minuts a 180 graus

6️⃣ Treu-lo del forn i deixa que es refredi durant 10 minuts

Treu el pastís del motlle, col·loca-hi l'ou de xocolata ecològica Cococ i... a gaudir!


Per una Pasqua dolça i sostenible!




Menja saludable, menja conscientment.

bottom of page