Amanida grega amb pollastre ecològic Cococ arrebossat amb orenga, amb vinagreta de ceba tendra
top of page

Amanida grega amb pollastre ecològic Cococ arrebossat amb orenga, amb vinagreta de ceba tendra

Compartim una recepta ben fresca pels dies calorosos. Es tracta d'una amanida grega amb pollastre ecològic Cococ, que l'hem arrebossat amb orenga per donar-li un toc deliciós. El resultat és espectacular! T'animes a tastar-la? Nutritiva, saborosa i saludable.



Ingredients per a 4 persones


❇️ 2 pits de pollastre ecològic Cococ

❇️ 1 cogombre

❇️ 2 tomàquets vermells

❇️ ½ pebrot verd

❇️ 200 g de formatge feta a daus

❇️ orenga

❇️ olives de Kalamata

❇️ tàperes (opcional)


Ingredients per fer la vinagreta:

❇️ 200 ml d’oli d’oliva verge extra

❇️ 20 ml de vinagre de poma

❇️ una culleradeta de sal d'herbes i un polsim de pebre

❇️ ½ ceba tendra

❇️ una branqueta de julivert fresc


Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat.




Elaboració

  1. Talla els pits de pollastre a tires, ni massa fines ni massa gruixudes

  2. Arrebossa'ls amb orenga i embolica'ls amb paper film

  3. Cou-los amb abundant aigua 10 minuts

  4. Prepara les verdures; renta i talla el cogombre a mitges llunes, el tomàquet a daus i el pebrot en juliana

  5. Barreja les verdures amb els daus de formatge feta i reserva

  6. Fes la vinagreta; primer talla la mitja ceba tendra a daus i el julivert pica'l ben finet. Aboca-ho al got de la batedora i afegeix 200ml d'oli d'oliva verge extra, 20ml de vinagre de poma i un polsim de sal i un de pebre.

  7. Desembolica els rotllets de pollastre i talla'ls a rodanxes.

  8. Només et queda emplatar: Col·loca la barreja de verdures i formatge al plat, afegeix una cullerada de la vinagreta, disposa-hi unes olives de Kalamata i els trossos de pollastre. Opcional: afegeix un grapat de tàperes

  9. Acaba amb una altra cullerada de vinagreta de ceba tendra i ja tindràs l'amanida llesta! Bon profit!



Menja saludable, menja conscientment.

bottom of page