Quan els productes són de màxima qualitat, el resultat és un espectacle. Per la recepta d'avui hem utilitzat verdures ecològiques de Cal Fruitós i bolets de roure ecològics de Bolet ben fet. El secret està en la salsa! Una combinació brutal que ens regala un plat saborós i saludable.
Ingredients per a 4 persones
❇️ 2 pits de pollastre ecològic Cococ
❇️ 1 Albergínia, 1 carbassó i 2 pastanagues de @calfruitos
❇️ 200g de bolets de roure ecològics de @boletbenfet
❇️ 2 cullerades de soja
❇️ 2 cullerades de llevat nutricional
❇️ Sal i pebre
❇️ Un grapat d'avellanes
❇️ 150 ml de llet d'ametlles
Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat.
Elaboració:
1. Talla l’albergínia a daus sense pelar i deixa-al 19 minuts en aigua i sal per treure l'amargor. Després cola i reserva.
2. Talla el carbassó i la pastanaga també a la paisana.
3. Tritura o esmicola les avellanes amb un ganivet, un morter o una picadora.
4. En un wok o paella, salta la pastanaga 5 minuts, després afegeix l'albergínia i el carbassó, per aquest ordre. Deixa-ho coure uns 5 minuts més.
5. Afegeix una cullerada de llevat nutricional, un rajolí de soja, una cullerada de sèsam, un grapat d'avellanes esmicolades i la llet d'ametlles. Deixa-ho coure uns minuts i reserva.
6. Cuina els pits de pollastre ecològic Cococ a una paella amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra
7. Talla els bolets de roure a làmines i salta'ls a una paella 5 minuts
8. Emplata: Primer la barreja de verdures, els pollastre a sobre i els bolets de roure al damunt. Amanim amb sal, pebre i un grapat d'avellanes esmicolades.
Només queda degustar i gaudir!
Menja saludable, menja conscientment.
Comments