top of page

Coca d'espinacs i pollastre ecològic Cococ a la crema de formatge de cabra i parmesà

En aquesta ocasió et portem una recepta molt senzilla i saborosa: es tracta d'una coca d'espinacs i pollastre ecològic Cococ a la crema de formatge. La combinació dels seus ingredients fan d'aquesta coca una recepta sorprenent que destacta per la seva plenitud sensorial: aromes, textures i sabors. El pollastre aporta una consistència que es barreja amb la cremositat de les espinacs i el formatge, juntament amb la melositat de la melmelada de tomàquet. Que vagi de gust!



Ingredients per a 4 persones


✳ 2 pits de pollastre a filets

✳ 1 manat d’espinacs

✳ 1 got de nata per cuinar

✳ 200 g de formatge de cabra rul·lo o al gust

✳ 2 cullerades de melmelada de tomàquet

✳ Coca La Bona Coca

✳ 100 g de formatge parmesà ratllat

✳ Pebre negre, oli d'oliva verge extra i sal d'herbes


Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat.




Elaboració

  1. Marca els pits de pollastre volta i volta en una paella amb unes gotetes d’oli

  2. Talla els pits de pollastre a dauets

  3. Ratlla el formatge de cabra i el parmesà

  4. Renta i talla a trossets els espinacs

  5. Posa en una paella amb una mica d’oli els espinacs i el formatge de cabra, afegeix els daus de pollastre, afegeix un polsim de sal d’herbes i un polsim de pebre negre,

  6. Passats uns 2 minuts, afegeix la nata i deixa coure 10 minuts i ja ho tenim llest!

  7. Prepara les llesques de pa de coca posant al damunt las barreja d’espinacs i pollastre.

  8. Posa per damunt el parmesà ratllat i gratina al forn durant uns 8 minuts.

  9. Un cop traiem la coca del forn posem al damunt ½ cullerada de melmelada de tomàquet. Ja la pots gaudir!



Menja saludable, menja conscientment.

Commentaires


bottom of page