En aquesta ocasió et portem una recepta molt senzilla i saborosa: es tracta d'una coca d'espinacs i pollastre ecològic Cococ a la crema de formatge. La combinació dels seus ingredients fan d'aquesta coca una recepta sorprenent que destacta per la seva plenitud sensorial: aromes, textures i sabors. El pollastre aporta una consistència que es barreja amb la cremositat de les espinacs i el formatge, juntament amb la melositat de la melmelada de tomàquet. Que vagi de gust!
Ingredients per a 4 persones
✳ 2 pits de pollastre a filets
✳ 1 manat d’espinacs
✳ 1 got de nata per cuinar
✳ 200 g de formatge de cabra rul·lo o al gust
✳ 2 cullerades de melmelada de tomàquet
✳ Coca La Bona Coca
✳ 100 g de formatge parmesà ratllat
✳ Pebre negre, oli d'oliva verge extra i sal d'herbes
Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat.
Elaboració
Marca els pits de pollastre volta i volta en una paella amb unes gotetes d’oli
Talla els pits de pollastre a dauets
Ratlla el formatge de cabra i el parmesà
Renta i talla a trossets els espinacs
Posa en una paella amb una mica d’oli els espinacs i el formatge de cabra, afegeix els daus de pollastre, afegeix un polsim de sal d’herbes i un polsim de pebre negre,
Passats uns 2 minuts, afegeix la nata i deixa coure 10 minuts i ja ho tenim llest!
Prepara les llesques de pa de coca posant al damunt las barreja d’espinacs i pollastre.
Posa per damunt el parmesà ratllat i gratina al forn durant uns 8 minuts.
Un cop traiem la coca del forn posem al damunt ½ cullerada de melmelada de tomàquet. Ja la pots gaudir!
Menja saludable, menja conscientment.
Commentaires