Et proposem una recepta de temporada molt completa nutritivament. Està elaborada amb el nostre pit de pollastre ecològic, i els pèsols i les carxofes són també protagonistes. Es tracta d’una recepta senzilla, però amb un resultat deliciós. Desitgem que la gaudeixis!
Ingredients per a 4 persones
✳ 2 pits de pollastre ecològic Cococ
✳ 5 carxofes eco
✳ 250 g de pèsols frescos
✳ 300 g d'arròs
✳ 4 tomàquets madurs
✳ 1 gotet d'oli d'oliva
✳ safrà
✳ sal
✳ 1l de brou de pollastre
Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat.
Elaboració
Pela i talla els tomàquets, separa els pèsols de les tavelles i prepara les carxofes.
Talla els pits de pollastre ecològic Cococ a daus no massa grossos ni massa fins.
Aboca un bon raig d'oli a la cassola i afegeix un parell d'alls tallats per aromatitzar-lo. Quan estigui calent, incorpora el pollastre i cuina'l per daurar-lo, no deixis que es faci massa. Un cop marcat, afegeix el tomàquet i remena fins que tot quedi ben integrat.
Quan estigui llest, incorpora el brou de pollastre amb cura, afegeix els pèsols i tapa.
Passats uns quants minuts, afegeix les carxofes tallades a trossos i tapa-ho de nou per portar-ho a ebullició.
Incorpora l'arròs (un grapat per persona), el safrà i la sal. Deixa-ho coure els minuts que indiqui el paquet d'arròs.
Un cop llest, deixa-ho reposar perquè tot s'integri, els sabors es fusionin i... ja el tindràs preparat!
Menja saludable, menja conscientment.
Comments