top of page

Arròs amb carxofes, pèsols i pollastre ecològic Cococ

Actualizado: 23 mar 2021

Et proposem una recepta de temporada molt completa nutritivament. Està elaborada amb el nostre pit de pollastre ecològic, i els pèsols i les carxofes són també protagonistes. Es tracta d’una recepta senzilla, però amb un resultat deliciós. Desitgem que la gaudeixis!



Ingredients per a 4 persones


✳ 2 pits de pollastre ecològic Cococ

✳ 5 carxofes eco

✳ 250 g de pèsols frescos

✳ 300 g d'arròs

✳ 4 tomàquets madurs

✳ 1 gotet d'oli d'oliva

✳ safrà

✳ sal

✳ 1l de brou de pollastre


Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat.




Elaboració

  1. Pela i talla els tomàquets, separa els pèsols de les tavelles i prepara les carxofes.

  2. Talla els pits de pollastre ecològic Cococ a daus no massa grossos ni massa fins.

  3. Aboca un bon raig d'oli a la cassola i afegeix un parell d'alls tallats per aromatitzar-lo. Quan estigui calent, incorpora el pollastre i cuina'l per daurar-lo, no deixis que es faci massa. Un cop marcat, afegeix el tomàquet i remena fins que tot quedi ben integrat.

  4. Quan estigui llest, incorpora el brou de pollastre amb cura, afegeix els pèsols i tapa.

  5. Passats uns quants minuts, afegeix les carxofes tallades a trossos i tapa-ho de nou per portar-ho a ebullició.

  6. Incorpora l'arròs (un grapat per persona), el safrà i la sal. Deixa-ho coure els minuts que indiqui el paquet d'arròs.

  7. Un cop llest, deixa-ho reposar perquè tot s'integri, els sabors es fusionin i... ja el tindràs preparat!



Menja saludable, menja conscientment.

Comments


bottom of page