Ramen de pollastre ecològic Cococ
top of page

Ramen de pollastre ecològic Cococ

Actualizado: 23 mar 2021

El ramen és un plat japonès que s’ha estès per mig món, i si l’has tastat sabràs el per què.

Es tracta d’una sopa de fideus elaborada amb un bon brou i diferents ingredients que s’afegeixen a mode de toppings. Les possibilitats que ofereix són tantes com imaginació tinguis!


Nosaltres l’hem versionat i hem elaborat un ramen amb pollastre ecològic Cococ i amb els nostres ous ecològics; el resultat ens ha deixat sense paraules. És un plat senzill, molt gustós i idoni pels dies de fred, així que apunta els passos, que en menys d’una hora el tindràs llest.



Ingredients per a 4 persones


✳ 2 pits de pollastre ecològic Cococ

✳ 2 ous ecològics Cococ

✳ 40ml d’oli d’oliva verge extra

✳ 1 ceba

✳ 1 trocet d’api

✳ 1 culleradeta de gingebre molt

✳ 1l de brou de pollastre

✳ 50ml de salsa


de soja

✳ 250g de fideus de blat o d’arròs

✳ julivert fresc

✳ Sèsam, pebre negre i sal marina


Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat.



Elaboració



  1. Per començar, col·loquem els pits de pollastre ecològic Cococ a una font pel forn i els untem amb oli d’oliva verge extra. Els deixem coure al forn, a 190º uns 30 minuts. Quan estiguin llestos, els tallem i reservem.

  2. Tallem la ceba en juliana i l’api en daus petits.

  3. Cuinem la ceba a una paella amb unes gotetes d’oli fins que estigui transparent.

  4. Afegim l’api, la culleradeta de gingebre, un pessic de sal, un altre de pebre i la salsa de soja. Reduïm.

  5. Aboquem el brou i, un cop bulli, incorporem els fideus. Els courem els minuts que ens indiqui el paquet, solen ser uns 4.

  6. Bullim els ous en aigua amb sal, durant 8 minuts, i els tallem per la meitat.

  7. Per emplatar, col·loquem els fideus, afegim unes cullerades del brou procurant que quedi ben cobert, col·loquem les porcions de pollastre (mig pit per ració) i la meitat d’un ou.

  8. Decorem amb sèsam i julivert acabat de tallar ben petit.





Menja saludable, menja conscientment.

bottom of page